نسخن صينيه على النار تسخن جامد جداااااااااااا ونحط معلقتين زيت وحته زبده وننزل بالبصل المقطع شرايح تلات دقايق لما يدبل
بعد ننزل بالفراخ ونقلب جامد ولالالالالالالالالازم يا فتوكه تكون النار عاليه عشان الفراخ متنزلش ميتها وتقلبى باستمرار
تلات دقايق كمان وتضيفى الفلفل الاخضر
تلات دقايق كمان وتنزلى بالطماطم
وتقلبى كل ده على نار عاليه باستمرار هتلاقى الفراخ مش هتنزل ولا نقطه ميه منها وهتفضل طريه اوى تقلبى كمان تلات دقايق وهتلاقيها بفضل الله استوت وبقت روووووووووووووووووعه